top of page

Tv och bredband

Tv
 

Fr.o.m. 14 februari 2023 ingår Telias basutbud av Tv-kanaler och bredbandsuppkoppling via fiber 1000/1000 Mbit/s i månadsavgiften.
 

Tv från ComHem/Tele2 upphör den 31 december 2023. Detta gäller också internet för de lägenhetsinnehavare som också har bredbandsuppkoppling via ”3 hål i väggen”.
 

I varje lägenhet ska det finnas en router och Tv-box. Dessa komponenter tillhör lägenheten och ska återlämnas av lägenhetsinnehavaren till fastighetsexpeditionen i oskadat skick vid avflyttning. Görs inte detta kommer den avflyttade lägenhetsinnehavaren att faktureras ett belopp av 2000 kr av föreningen.
 

Det åligger också lägenhetsinnehavare att säga upp sitt abonnemang vid avflyttning. Annars fungerar inte abonnemanget för nästa boende.
 

Den nya lägenhetsinnehavaren kommer att få kvittera ut ovanstående utrustning vid överlåtelsemötet.

Varje lägenhet har ett fiberuttag (oftast i hallen) där routern ska anslutas. Anslutning av Tv-box kan ske trådlöst alternativt med nätverkskabel.
 

Gällande basutbudet från Telia kan man se detta genom att logga in på ”Mina sidor” på Telia. Där kan man även köpa till extra kanalpaket om man så önskar.

Felanmälan Tv/bredband

Vid dålig bild m.m. hänvisas till Telia support tel 020-202070.

OBS! Innan ni felanmäler bör ni kontrollera med någon granne om de har liknande fel.

bottom of page