top of page

Tvättstugor

Det finns tvättstugor / tvättavdelningar i alla tre fastigheterna.

De är placerade i:
A-huset Nilssonsberg 3, plan 3, (2 tvättstugor).
A-huset Nilssonsberg 12, plan 2, (2 tvättstugor).
B-huset Nilssonsberg 13, plan 3, ( 3 tvättstugor).
C-huset Nilssonsberg 21, plan 3, (3 tvättstugor).
Större maskin för grov-tvätt finns i B-huset, uppgång 13, plan 3, dit alla boende har tillträde med sin passagebricka.

Bokning

Bokning av tvättid görs på bokningstavlan utanför respektive tvättstuga med passagebrickan eller via webben http://korsbaret.aptustotal.se


För att använda tvättbokning via webben måste användarnamn och lösenord erhållas från fastighetsexpeditionen, kontakta oss via mail andreas@korsbaret.se så mailar vi instruktionen. Du väljer själv lösenord (5 tecken), användarnamnet blir ditt hus och lägenhetsnummer (ex B502).

 

Trivselregler

Det är vi i som bor i föreningen som tillsammans ser till att det är rent och fräscht i våra tvättstugor. Därför är det viktigt att man alltid efter avslutat tvättpass gör rent efter sig så att nästa som kommer inte behöver städa upp efter någon granne. Så tag för vana att slänga tvättmedelspaket, sopa och torka golv, torka maskinerna och gör rent i filter till torktumlaren. Kom också ihåg att göra rent i tvättmedels- och sköljmedelsfacken på tvättmaskinerna. Om man kommer till tvättstugan och den är i dåligt skick så kontakta fastighetsskötaren. Detsamma gäller om något skulle vara ur funktion.

Tag inte med dig husdjur till tvättstugan.

Utrustning

I tvättstugorna finns:
2 st tvättmaskiner
1 st torktumlare
1 st torkrum

I varje tvättavdelning finns:
1 st kallmangel
1 st varmmangel

Tvättstugemanual B- och C-hus (PDF SAKNAS)
Tvättstugemanual A-hus (PDF SAKNAS)

Utelåsning från tvättstuga

Om ni missar att hämta ut er tvätt då tvättpasset är avslutat enligt bokningstavla blir ni utelåsta. För att få tillträde och hämta ut er tvätt ur tvättstugan får ni invänta nästa person som skall tvätta i tvättstugan. Är ni sista tvättid för dagen får ni avvakta första tvättpass dagen därpå. Om ni inte kan vänta får ni kontakta låssmed samt betala denna för att dyrka upp låset. På helg är kostnad för jourtryckning av låssmed betydande. Vardagar kan vår fastighetspersonal hjälpa till i mån av tid.

bottom of page