top of page

TV & Bredband ingår i avgiften!

Nu byter Brf Körsbäret TV-operatör.

Du som boende i föreningen påverkas genom att nuvarande TV-operatör Tele2/Comhem sägs upp av föreningen 31/12 2023.

I stället erbjuds du Telia TV bas, Telia play och bredband 1000/1000 Mbit/s med start 14/2 2023.

Föreningen står för abonnemangskostnaden.

I erbjudandet ingår installationshjälp till alla boende samt erforderlig utrustning, TV-box och router, utan kostnad (utrustningen kommer att tillhöra lägenheten om/när ni flyttar). Föreningens hemsida kommer att uppdateras under FAQ med Frågor & Svar kontinuerligt. En mer utförlig information finns i nr 4 - 2022 av Körsbärsbladet, delas ut vecka 49 i din brevlåda.

Behöver jag säga upp något?

Har ni bredband via fiber-uttaget (Telia öppet fiber) i lägenheten så kommer det automatiskt sägas upp av Telia och bytas ut till bredbandet som ingår i vår avgift.

Har ni bredband via Tele2/Comhem (eller så kallade ”tre hål i väggen”) så rekommenderar vi er att säga upp det bredbandet med sluttid sista februari 2023.

Senaste inlägg

Visa alla

Norra Annedalsgaraget informerar

Bommen in till Nilssonsberg har krånglat en längre tid, den har blivit påkörd ett flertal gånger och dessutom har låset krånglat. Nu har vi monterat en ny bom. Men då Assa har slutat att tillverka den

Kom åt dina avier och lägenhetsutdrag

I Primär kundportal hittar du dina avier och lägenhetsutdrag snabbt och lätt. Du kan logga in med bank-ID eller lösenord. I fortsättningen hittar du länken under Boende på hemsidan. PRIMÄR fastighetsf

Comentarios


bottom of page